Dreamstar Hoofdkussen Xclusive Eco de Luxe

Op voorraad

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Veilige betaalmethoden
  • Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Onze vertrouwde betaalmethodes

iDeal Mastercard VISA Bancontact Maestro
Over het product
Hoofdkussen Xclusive Eco de Luxe van Dreamstar is een 3 kamer donskussen waarvan de dikte naar wens is aan te passen, door middel van een rits. De twee buitenzijdes zijn beide gevuld met 110 gram 90% witte dons. De binnenkamer is gevuld met 500 gram Comforel Eco polyester vezelbolletjes. Dankzij de opstaande rand zorgt dit kussen voor een goede ondersteuning van hoofd en nek.Dit hoofdkussen is voorzien van het MITE PROTECT en DOWNPASS label.
<p>Hoofdkussen Xclusive Eco de Luxe van Dreamstar is een 3 kamer donskussen waarvan de dikte naar wens is aan te passen, door middel van een rits.&nbsp;De twee buitenzijdes zijn beide gevuld met 110 gram 90% witte dons. De binnenkamer is gevuld met 500 gram Comforel Eco polyester vezelbolletjes. Dankzij de opstaande rand zorgt dit kussen voor een goede ondersteuning van hoofd en nek.<br />Dit hoofdkussen is voorzien van het&nbsp;MITE PROTECT en DOWNPASS label.</p> <p>Vulling buitenzijdes: 2 x 110 gram 90% witte dons<br />Vulling kern: 500 gram Comforel Eco&nbsp;vezelbolletjes<br />Tijk: 100% katoen satijn met rits<br />Formaat: 60 x 70 cm</p> <p><br /><strong>Comforel ECO</strong><br />Dit zijn opschudbare en ondersteunende vormstabiele holle vezelbolletjes gemaakt van streng geselecteerd gerecycled PET materiaal. Deze synthetische bolletjes zijn milieuvriendelijk en voorzien van een EU-milieucertificaat, wat een uiteindelijke besparing van 77% in energieverbruik en 80% in CO2-uitstoot oplevert.<br /><br /><strong>DOWNPASS kwaliteitslabel</strong><br /><span>Geen oogst tijdens de rui</span><br /><span>Geen levend plukken</span><br /><span>Geen materiaal uit ganzenleverproductie</span><br /><span>Controle van de fokomstandigheden</span><br /><span>Traceerbaarheid tot het fokgebied</span><br /><span>Wereldwijd toepasbaar</span><br /><span>Aangekondigde en onaangekondigde inspecties&nbsp;van productiebedrijven</span><br /><span>Geen parallelle productie op bedrijfsniveau</span><br /><span>Kwaliteitscontrole van het vulmateriaal&nbsp;door geaccrediteerde testinstituten</span><br /><span>Notari&euml;le controle<br /><br /><b>MITE PROTECT label<br /></b><span>Alle tijken zijn gemaakt van de fijnste 100% katoenen garens, donsdicht en qua dichtheid en gewicht aangepast aan de gebruikte donsvulling.</span><br /><span>Dit hoofdkussen is voorzien van het&nbsp;Mite-Protect&nbsp;label en heeft een dusdanig dichte weving, dat huisstofmijt niet kan binnendringen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt deze producten veilig kunnen gebruiken.</span></span></p>
60 x 70
Dreamstar

Bescherming en ondersteuning met matrasbeschermers en hoofdkussens

Naast onze dekbedden hebben we ook een reeks matrasbeschermers en hoofdkussens ontwikkeld die zorgen voor extra comfort en bescherming. Onze matrasbeschermers houden je matras in optimale staat en verlengen de levensduur ervan, terwijl onze hoofdkussens zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende slaapvoorkeuren. Of je nu houdt van zacht en pluizig of stevig en ondersteunend, Dreamstar biedt opties die bij jou passen.

Hoogwaardige dekbedden voor elk seizoen

Onze collectie dekbedden is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen, ongeacht het seizoen. Van lichte en ademende dekbedden voor de zomer tot warme en knusse dekbedden voor de winter, Dreamstar biedt een uitgebreide selectie die zowel comfort als functionaliteit combineert. Met aandacht voor details en gebruik van hoogwaardige materialen, staan onze dekbedden garant voor een heerlijke nachtrust.