Dreamstar Summer Bamboo-Tencel Dekbed

Op voorraad

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Veilige betaalmethoden
  • Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Onze vertrouwde betaalmethodes

iDeal Mastercard VISA Bancontact Maestro
Over het product
Het Summer Bamboo-Tencel Dekbed van Dreamstar is het enige dekbed in Nederland met zowel een bamboe tijk als bamboe vulling. Dit dekbed is bacterie werend en draagt dan ook het Mite Protect label.Het is koel, luchtig, licht in gewicht en vochtregulerend. Een ware slaapsensatie!Dit dekbed is ideaal voor mensen die het 's nachts snel warm hebben. Het dekbed is zijdezacht, absorbeert 150% beter dan katoen en biedt prettige verkoeling tijdens warme zomernachten.Het is dan ook met recht het mooiste van nature bacterie werende zomerdekbed van Nederland. Anti-allergisch en voorzien van het MITE PROTECT label.
<p>Het Summer Bamboo-Tencel Dekbed van Dreamstar is het enige dekbed in Nederland met zowel een bamboe tijk als bamboe vulling. Dit dekbed is bacterie werend en draagt dan ook het Mite Protect label.<br />Het is koel, luchtig, licht in gewicht en vochtregulerend. Een ware slaapsensatie!<br />Dit dekbed is ideaal voor mensen die het 's nachts snel warm hebben. Het dekbed is zijdezacht, absorbeert 150% beter dan katoen en biedt prettige verkoeling tijdens warme zomernachten.<br />Het is dan ook met recht het mooiste van nature bacterie werende zomerdekbed van Nederland. Anti-allergisch en voorzien van het MITE PROTECT label.<br /><br /></p> <p><strong>Vulgewicht</strong>: 200 gr/m2<br /><strong>Vulling</strong><span>: 50% bamboe, 50% Tencel</span><br /><strong>Tijk</strong><span>: 70% bamboe, 30% katoen</span><br /><strong>Warmteklasse</strong><span>: 4<br /><br /></span></p> <p><strong>Waarom Bamboe &amp; Tencel?<br /></strong>Bamboe is de snelst groeiende plant (grassoort) ter wereld. Door zijn buitengewone vermogen water op te nemen groeit bamboe gemiddeld 4x sneller dan andere bomen en planten. In de bamboe vezels zitten microscopisch kleine gaatjes waardoor de vezel d&eacute; ideale eigenschappen voor een zomerdekbed bezit. Door die microscopisch kleine gaatjes kan het vocht niet alleen bijzonder snel opgenomen worden, maar kan het ook weer snel verdampen. Een van de andere unieke eigenschappen van bamboe is dat het van nature schimmel- en bacterie werend is.</p> <p>Tencel wordt gemaakt van hout (van de Eucalyptus boom) dat wordt gehaald uit speciaal beheerde, duurzame bossen. Met dit dekbed kies je dus voor duurzaam en gezond slapen! Als het aankomt op hygi&euml;ne en bacteriegroei leveren de natuurlijke eigenschappen van Tencel een verscheidenheid aan voordelen voor de huid en geeft bacteri&euml;n geen kans om te groeien.<br /><br /><br /><strong>MITE PROTECT label<br /></strong>Alle tijken zijn gemaakt van de fijnste 100% katoenen garens en qua dichtheid en gewicht aangepast aan de gebruikte vulling.<br />Dit dekbed is voorzien van het&nbsp;Mite-Protect&nbsp;label en heeft een dusdanig dichte weving, dat huisstofmijt niet kan binnendringen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt deze producten veilig kunnen gebruiken.</p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <p>&nbsp;</p>
Dreamstar

Bescherming en ondersteuning met matrasbeschermers en hoofdkussens

Naast onze dekbedden hebben we ook een reeks matrasbeschermers en hoofdkussens ontwikkeld die zorgen voor extra comfort en bescherming. Onze matrasbeschermers houden je matras in optimale staat en verlengen de levensduur ervan, terwijl onze hoofdkussens zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende slaapvoorkeuren. Of je nu houdt van zacht en pluizig of stevig en ondersteunend, Dreamstar biedt opties die bij jou passen.

Hoogwaardige dekbedden voor elk seizoen

Onze collectie dekbedden is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen, ongeacht het seizoen. Van lichte en ademende dekbedden voor de zomer tot warme en knusse dekbedden voor de winter, Dreamstar biedt een uitgebreide selectie die zowel comfort als functionaliteit combineert. Met aandacht voor details en gebruik van hoogwaardige materialen, staan onze dekbedden garant voor een heerlijke nachtrust.