• Betaal zoals u wilt
  • Gratis verzending boven €50.-
  • Altijd een winkel in de buurt
Dreamstar Xclusive 4 Seizoenen dekbed 90% Poolse ganzendons

Dreamstar Xclusive 4 Seizoenen dekbed 90% Poolse ganzendons

Topklasse dekbed, gevuld met een mooie volgroeide 90% witte ganzendons met een hoge vulkracht, bestaand uit 2 delen. Een dun zomerdeel, een... Meer informatie

Al vanaf:

van € 399,00

voor € 269,00

* Verplichte velden

Al vanaf:

van € 399,00

voor € 269,00

Informatie

Topklasse dekbed, gevuld met een mooie volgroeide 90% witte ganzendons met een hoge vulkracht, bestaand uit 2 delen. Een dun zomerdeel, een dikker lente/ herfst deel en samen lekker warm voor de winter. Het valt soepel om het lichaam, neemt goed vocht op en heeft een hoge isolerende werking. Anti-allergisch en voorzien van DOWNPASS- en MITE PROTECT label.

Vulkracht: 700 cubic inch.
Warmteklasse: 4 (zomer) + 3 (lente/ herfst) en 1 (beide delen)

DOWNPASS Label
Dreamstar werkt alleen met leveranciers die garanties kunnen afgeven dat zij de dierenrechten respecteren en dat zij geen dons mogen verwerken dat geplukt is van levende dieren, ook niet voor andere afnemers. Ganzendonzen dekbedden van Dreamstar zijn voorzien van individueel genummerde DOWNPASS-kwaliteitslabels. Dekbedden die voorzien zijn van dit kwaliteitslabel bevatten alleen dons en veren die afkomstig zijn van dode dieren uit de vleesindustrie en geven een garantie dat deze niet afkomstig zijn van levende dieren. De origine van de dons is gedocumenteerd en traceerbaar.

Geniet van uw nachtrust in de wetenschap dat uw kwaliteitsdekbed of hoofdkussen geen dierenleed veroorzaakt!

MITE PROTECT Label
Alle tijken zijn gemaakt van de fijnste 100% katoenen garens, donsdicht en qua dichtheid en gewicht aangepast aan de gebruikte donsvulling.
Dit dekbed is voorzien van het Mite-Protect label en heeft een dusdanig dichte weving, dat huisstofmijt niet kan binnendringen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt deze producten veilig kunnen gebruiken.

 

 

 

 

Bekijk Algemene wasvoorschriften
Productdetails