Beddinghouse x Van Gogh Museum Theedoek Blossom Blauw

Niet op voorraad

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Veilige betaalmethoden
  • Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Onze vertrouwde betaalmethodes

iDeal Mastercard VISA Bancontact Maestro
Over het product
Theedoek Blossom Blauw van Beddinghouse x Van Gogh Museum heeft als dessin grote bloeiende takken tegen een blauwe lucht. Van Gogh schilderde het naar aanleiding van de geboorte van zijn peetzoon. De achterzijde van deze theedoek is zachtroze.Leuk om te combineren met theedoek en keukendoek Fleurir blauw en uit de Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie.Gemaakt van 100% hoogwaardig katoen en voorzien van een zachtroze met groen-blauw gestreepte lus.Afmeting: 50 x 70 cm.

Theedoek Blossom Blauw van Beddinghouse x Van Gogh Museum heeft als dessin grote bloeiende takken tegen een blauwe lucht. Van Gogh schilderde het naar aanleiding van de geboorte van zijn peetzoon. De achterzijde van deze theedoek is zachtroze.
Leuk om te combineren met theedoek en keukendoek Fleurir blauw en uit de Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie.

Gemaakt van 100% hoogwaardig katoen en voorzien van een zachtroze met groen-blauw
 gestreepte lus.
Afmeting: 50 x 70 cm.

50 x 70
Beddinghouse

Creëer jouw eigen stijl met Beddinghouse

Bij Beddinghouse geloven we dat jouw slaapkamer een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid en stijl. Onze diverse collectie dekbedovertrekken geeft je de vrijheid om jouw slaapruimte om te toveren tot een oase van comfort en schoonheid. Met Beddinghouse kun je jouw verbeelding de vrije loop laten en een slaapkamer creëren die echt van jou is.