• Uitstekende service
  • Altijd een winkel in de buurt
  • Snel in huis

Ondernemer worden

Linolux wil haar formule verder uitbreiden en is op zoek naar enthousiaste ondernemers. Droomt u ervan om een eigen speciaalzaak te openen? Kies dan voor een succesvolle winkelformule met een goed rendement. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen!

Linolux is een multibrandstore en wij bestaan sinds de jaren 80. Wij zijn een coöperatie welke bestaat uit een groep gedreven zelfstandig ondernemers die gezamenlijk in -en verkoopactiviteiten uitoefenen en gespecialiseerd zijn op het gebied van bed-, bad- en keukentextiel. Met veel liefde en aandacht voor de klant wordt onze collectie samengesteld.

Naast bekende merken als Vandyck, Beddinghouse, Essenza, Silvana Support en Walra, bieden wij ook exclusieve private label collecties onder de merknamen Dreamstar en Livello. Deze collecties bieden een super kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Ongeacht de stijl of het budget, Linolux heeft voor ieder wat wils!

De betaling van facturen is uitgegeven aan derden, waardoor er veel werk uit handen genomen wordt en u zich voor de volle 100% kunt wijden aan de verkoop. Daarnaast bieden wij onder andere een complete marketingmix (online en offline), is er een centraal PDM systeem en een transparant verdienmodel.

Wij begrijpen als geen ander wat het is om ondernemer te zijn. Daarom hebben wij vele diensten en mogelijkheden ontwikkeld, zodat u zich bezig kunt houden met waar u goed in bent: ondernemen! Wij zorgen voor de rest!

Neem vrijblijvend contact met ons op en stuur een email naar: