Polardream Hoofdkussen Alaska Cool Night

Op voorraad

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Veilige betaalmethoden
  • Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Onze vertrouwde betaalmethodes

iDeal Mastercard VISA Bancontact Maestro
Over het product
Hoofdkussen Alaska Cool Night van Polardream is een ergonomisch gevormd, synthetisch hoofdkussen. Het biedt een optimale ondersteuning aan het hoofd. Het is gevuld met Aerelle Cool Night vezelbolletjes welke snel, effectief en gedurende de hele nacht de warmte van het hoofd afvoeren. Een fris hoofd zorgt voor een goede nachtrust.De tijk is voorzien van rits en aan de bovenzijde gemaakt van een speciale cooling fabric. De onderzijde is gemaakt van 100% katoen.
<p><strong>Hoofdkussen</strong>&nbsp;<b>Alaska Cool Night&nbsp;</b>van&nbsp;<strong>Polardream</strong>&nbsp;is&nbsp;een <strong>ergonomisch</strong> gevormd, synthetisch&nbsp;hoofdkussen. Het biedt een optimale <strong>ondersteuning&nbsp;</strong>aan het hoofd. Het is gevuld met&nbsp;<strong>Aerelle Cool Night vezelbolletjes</strong> welke&nbsp;snel, effectief en gedurende de hele nacht&nbsp;de warmte van het hoofd afvoeren. Een&nbsp;fris hoofd zorgt voor een goede nachtrust.<br />De tijk is voorzien van <strong>rits</strong> en aan de bovenzijde gemaakt van een&nbsp;speciale <strong>cooling fabric</strong>. De onderzijde is&nbsp;gemaakt van 100% <strong>katoen</strong>.</p> <p>Afmeting: 60 x 70 cm</p>
60 x 70
Polardream

Navulling voor langdurig comfort

Bij Polardream geloven we dat het behouden van de oorspronkelijke kwaliteit van je hoofdkussen van groot belang is. Daarom bieden we hoogwaardige navullingsopties aan die ervoor zorgen dat je kussen altijd in de beste staat blijft. Onze navulling is zorgvuldig geselecteerd om dezelfde ondersteuning en zachtheid te bieden als het oorspronkelijke kussen. Dit betekent dat je keer op keer van hetzelfde comfort kunt genieten, zelfs na langdurig gebruik.

Onze toewijding aan kwaliteit

Bij Polardream streven we naar niets minder dan uitmuntendheid. Onze producten worden met liefde en zorg ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. We gebruiken duurzame materialen en volgen strikte kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk hoofdkussen en elke navulling die ons atelier verlaat, van de beste kwaliteit is. Met Polardream kun je vertrouwen op producten die niet alleen je slaap verbeteren, maar ook bijdragen aan je algehele welzijn.