• Betaal zoals u wilt
  • Gratis verzending boven €50.-
  • Altijd een winkel in de buurt

Retourneren

Een artikel terugsturen?

U heeft het recht om een product binnen 14 werkdagen terug te sturen (afkoelingsperiode). Bij het retourneren van producten krijgt u uw geld teruggestort zodra wij het product in goede orde ontvangen hebben. Om een beroep te doen op deze retourregeling gelden de volgende voorwaarden:

- Binnen 14 dagen na levering dient u ons op de hoogte te brengen dat u een product wilt retourneren. Wij stellen het op prijs als u de reden vermeldt waarom het product retour komt.
- U stuurt de goederen retour in een degelijke verpakking en voldoende gefrankeerd. U betaalt deze portokosten zelf. 
- De afgeleverde producten moet 100% verkoopwaardig zijn. Er mag aan het afgeleverde product geen enkele wijziging zijn aangebracht.
- De verpakking moet ongeopend zijn en het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. Badjassen mogen natuurlijk wel gepast worden.
- Deze afkoelingsperiode geldt niet voor producten die speciaal voor u op maat vervaardigd zijn (onderhoeslaken, tafellakens etc.). Deze producten mogen niet geruild of geretourneerd worden.
- De afkoelingsperiode is alleen geldig indien u een product via onze webwinkel heeft gekocht.

NB:
- De afkoelingsperiode is geen proef- en testperiode (bijv. het hoofdkussen lijkt toch te zacht, het dekbed is niet warm genoeg, etc.).
- Producten die via de webwinkel van Linolux gekocht zijn moeten geretourneerd worden aan de fysieke Linolux winkel die voor levering heeft zorggedragen.

Zodra wij het artikel in goede orde ontvangen hebben zullen wij uw geld zo snel mogelijk terugstorten. U krijgt uw geld teruggestort inclusief de eventuele verzendkosten die u betaald had bij het plaatsen van uw bestelling als u de volledige bestelling terugstuurt. Indien u een deel van de bestelling terugstuurt storten wij alleen het bedrag van de teruggestuurde spullen terug op uw rekening.