Beddinghouse x Van Gogh Museum Dekbedovertrek Evening Twilight

Niet op voorraad

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Veilige betaalmethoden
  • Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Onze vertrouwde betaalmethodes

iDeal Mastercard VISA Bancontact Maestro
Over het product
Dekbedovertrek Evening Twilight van Beddinghouse x Van Gogh Museum is gebaseerd op het schilderij "Landscape at Twilight" van Van Gogh. Dit avondlandschap schilderde Van Gogh in de velden bij Auvers, met uitzicht op het plaatselijke kasteel. De perenbomen op de voorgrond, welke hij met een wirwar aan zwarte verfstreken schilderde, steken mooi af tegen de geelverlichte hemel. De achterzijde van het overtrek heeft een effen kleur.Gemaakt van 100% katoen satijn.

Dekbedovertrek Evening Twilight van Beddinghouse x Van Gogh Museum is gebaseerd op het schilderij "Landscape at Twilight" van Van Gogh. Dit avondlandschap schilderde Van Gogh in de velden bij Auvers, met uitzicht op het plaatselijke kasteel. De perenbomen op de voorgrond, welke hij met een wirwar aan zwarte verfstreken schilderde, steken mooi af tegen de geelverlichte hemel. De achterzijde van het overtrek heeft een effen kleur.
Gemaakt van 100% katoen satijn.

Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte en heeft een totale lengte van 260cm.
Bij de 2-persoons en lits-jumeaux overtrekken worden standaard twee kussenslopen bijgeleverd, bij de 1-persoons overtrekken wordt er één kussensloop bijgeleverd.

Beddinghouse

Creëer jouw eigen stijl met Beddinghouse

Bij Beddinghouse geloven we dat jouw slaapkamer een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid en stijl. Onze diverse collectie dekbedovertrekken geeft je de vrijheid om jouw slaapruimte om te toveren tot een oase van comfort en schoonheid. Met Beddinghouse kun je jouw verbeelding de vrije loop laten en een slaapkamer creëren die echt van jou is.