Dreamstar Hoofdkussen Xperience Climate Cotton

Op voorraad

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Veilige betaalmethoden
  • Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Onze vertrouwde betaalmethodes

iDeal Mastercard VISA Bancontact Maestro
Over het product
Hoofdkussen Xperience Climate Cotton van Dreamstar is een goed vormbaar ondersteunend hoofdkussen en is gevuld met gesorteerde ganzenveertjes met goede vochtregulerende eigenschappen. De tijk heeft een rits en is gewatteerd en gevuld met 100% katoen en werkt als een airco door de speciale zijkanten van 3D air mesh. Dit kussen is voorzien van het MITE PROTECT label.Dit hoofdkussen is voorzien van het Mite-Protect label en heeft een dusdanig dichte weving, dat huisstofmijt niet kan binnendringen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt deze producten veilig kunnen gebruiken.
<p><strong>Hoofdkussen Xperience Climate Cotton</strong> van <strong>Dreamstar</strong> is een goed vormbaar ondersteunend hoofdkussen en is gevuld met gesorteerde <strong>ganzenveertjes</strong> met goede <strong>vochtregulerende eigenschappen</strong>. De tijk heeft een rits en is gewatteerd en gevuld met<strong> 100% katoen</strong> en werkt als een airco door de speciale zijkanten van <strong>3D air mesh</strong>. Dit kussen is voorzien van het<strong> MITE PROTECT</strong> label.<br /><br /><span>Dit hoofdkussen is voorzien van het&nbsp;</span><strong>Mite-Protect</strong><span> label en heeft een dusdanig dichte weving, dat huisstofmijt niet kan binnendringen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt deze producten veilig kunnen gebruiken.<br /></span></p> <p>Vulling: 1300 gram ganzenveertjes<br />Tijk: 100% katoen perkal met rits, gewatteerd en gevuld met 100% katoen, 3D air mesh zijkanten<br />Formaat: 60 x 70 cm</p>
60 x 70
Dreamstar

Bescherming en ondersteuning met matrasbeschermers en hoofdkussens

Naast onze dekbedden hebben we ook een reeks matrasbeschermers en hoofdkussens ontwikkeld die zorgen voor extra comfort en bescherming. Onze matrasbeschermers houden je matras in optimale staat en verlengen de levensduur ervan, terwijl onze hoofdkussens zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende slaapvoorkeuren. Of je nu houdt van zacht en pluizig of stevig en ondersteunend, Dreamstar biedt opties die bij jou passen.

Hoogwaardige dekbedden voor elk seizoen

Onze collectie dekbedden is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen, ongeacht het seizoen. Van lichte en ademende dekbedden voor de zomer tot warme en knusse dekbedden voor de winter, Dreamstar biedt een uitgebreide selectie die zowel comfort als functionaliteit combineert. Met aandacht voor details en gebruik van hoogwaardige materialen, staan onze dekbedden garant voor een heerlijke nachtrust.