Dreamstar Sensation 7Air Excellent 4 Seizoenen Dekbed

Op voorraad

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Veilige betaalmethoden
  • Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Onze vertrouwde betaalmethodes

iDeal Mastercard VISA Bancontact Maestro
Over het product
HET ALLERMOOISTE SYNTHETISCHE DEKBED VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND!Dankzij de speciale kwali-soft vulling, een zeer hoogwaardige, blijvend veerkrachtige vezel met 7 luchtkanalen, is dit dekbed heerlijk licht en zacht.Door de luxe en zeer soepele 100% katoen-satijnen tijk (60-ger garen!) valt het dekbed als een wolkje om je heen. Doordat de vulling van het herfst/lente deel bestaat uit 2 losse lagen (die middels de DUO stikking buitenom aan elkaar worden gestikt) ontstaat er een extra luchtlaag. Het voordeel hiervan is dat het dekbed nog beter warmte kan vasthouden waardoor er minder vulling nodig is om toch een bepaald "warmteresultaat" te behalen zodat het dekbed nog soepeler wordt.Verder heeft het dekbed een uitstekende vochtopname, is het anti allergisch en daarbij voorzien van het MITE-PROTECT label, dus zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie! Kortom dit dekbed is met recht het beste en meest luxueuze synthetische dekbed verkrijgbaar in Nederland! Het neusje van de zalm en nu ook nog extra voordelig.
<p>HET ALLERMOOISTE SYNTHETISCHE DEKBED VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND!<br />Dankzij de speciale&nbsp;<strong>kwali-soft</strong>&nbsp;vulling, een zeer hoogwaardige, blijvend veerkrachtige vezel met 7&nbsp;<strong>luchtkanalen</strong>, is dit dekbed heerlijk&nbsp;<strong>licht</strong>&nbsp;en&nbsp;<strong>zacht</strong>.<br />Door de luxe en zeer soepele&nbsp;<strong>100% katoen</strong>-satijnen tijk (60-ger garen!) valt het dekbed als een wolkje om je heen.&nbsp;Doordat de vulling van het herfst/lente deel bestaat uit 2 losse lagen (die middels de DUO stikking buitenom aan elkaar worden gestikt) ontstaat er een extra luchtlaag. Het voordeel hiervan is dat het dekbed nog beter warmte kan vasthouden waardoor er minder vulling nodig is om toch een bepaald "warmteresultaat" te behalen zodat het dekbed nog soepeler wordt.<br /><br />Verder heeft het dekbed een uitstekende&nbsp;<strong>vochtopname</strong>, is het anti allergisch en daarbij voorzien van het&nbsp;<strong>MITE-PROTECT</strong>&nbsp;label, dus zeer geschikt voor mensen met een&nbsp;<strong>huisstofmijt</strong>&nbsp;allergie! Kortom dit dekbed is met recht het beste en meest luxueuze&nbsp;<strong>synthetische</strong>&nbsp;dekbed verkrijgbaar in Nederland! Het neusje van de zalm en nu ook nog extra voordelig.</p> <p><strong>Vulgewicht</strong>: 140 + 2x140 gr/m2<br /><strong>Vulling</strong>: Kwali-soft&reg; 7Air (virgin fibre)<br /><strong>Tijk</strong>: 100% katoen satijn, 60ger garen<br /><strong>Warmteklasse</strong>:&nbsp;4 (zomer), 3 (lente/herfst en 1 (beide delen)</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>MITE PROTECT Label<br /></strong>Alle tijken zijn gemaakt van de fijnste 100% katoenen garens en qua dichtheid en gewicht aangepast aan de gebruikte vulling. Dit dekbed is voorzien van het Mite-Protect label en heeft een dusdanig dichte weving, dat huisstofmijt niet kan binnendringen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt deze producten veilig kunnen gebruiken</p>
Dreamstar

Bescherming en ondersteuning met matrasbeschermers en hoofdkussens

Naast onze dekbedden hebben we ook een reeks matrasbeschermers en hoofdkussens ontwikkeld die zorgen voor extra comfort en bescherming. Onze matrasbeschermers houden je matras in optimale staat en verlengen de levensduur ervan, terwijl onze hoofdkussens zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende slaapvoorkeuren. Of je nu houdt van zacht en pluizig of stevig en ondersteunend, Dreamstar biedt opties die bij jou passen.

Hoogwaardige dekbedden voor elk seizoen

Onze collectie dekbedden is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen, ongeacht het seizoen. Van lichte en ademende dekbedden voor de zomer tot warme en knusse dekbedden voor de winter, Dreamstar biedt een uitgebreide selectie die zowel comfort als functionaliteit combineert. Met aandacht voor details en gebruik van hoogwaardige materialen, staan onze dekbedden garant voor een heerlijke nachtrust.