Dreamstar Xclusive 100% zuivere Siberische Ganzendons 4 Seizoenen Dekbed

Op voorraad

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Veilige betaalmethoden
  • Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Onze vertrouwde betaalmethodes

iDeal Mastercard VISA Bancontact Maestro
Over het product
Hoogwaardig dekbed, gevuld met volgroeide 100% zuivere witte ganzendons met zeer hoge vulkracht. Licht in gewicht dankzij de hoge vulkracht en een tijk van 100% katoenen edelbatist. Zeer comfortabel en soepel dekbed met goede vochtregulerende eigenschappen. Voor de verwende slaper!Anti-allergisch en voorzien van het MITE PROTECT en DOWNPASS label.Dit dekbed wordt geleverd in 2 tassen (1 voor het zomer dekbed en 1 voor het lente/herfst dekbed). 
<p>Hoogwaardig dekbed, gevuld met volgroeide&nbsp;100% zuivere witte ganzendons met zeer&nbsp;hoge vulkracht. Licht in gewicht dankzij de&nbsp;hoge vulkracht en een tijk van 100% katoenen&nbsp;edelbatist. Zeer comfortabel en soepel dekbed&nbsp;met goede vochtregulerende eigenschappen.&nbsp;Voor de verwende slaper!<br />Anti-allergisch en&nbsp;voorzien van het MITE PROTECT en DOWNPASS&nbsp;label.<br />Dit dekbed wordt geleverd in 2 tassen (1 voor het zomer dekbed en 1 voor het lente/herfst dekbed).&nbsp;</p> <p><strong>Vulling: </strong>100% zuivere witte ganzendons, klasse I<strong><br />Vulkracht</strong>: 750 cubic inch<br /><strong>Tijk</strong>:100% katoenen edelbatist,&nbsp;voorzien van knoopsgaten&nbsp;waardoor dit dekbed makkelijk&nbsp;te koppelen is met onze andere&nbsp;Xclusive 100% dekbedden.<br /><strong>Stiksel: </strong>carre<strong><br />Warmteklasse</strong>:&nbsp;<span>4 (zomer), 3 (lente/herfst)&nbsp;en 1 (beide delen)</span><br /><strong>Vulgewicht</strong>:<br />140 x 200 cm: 200+400 gram<br />140 x 220 cm: 220+440 gram<br />200 x 200 cm: 285+570 gram<br />200 x 220 cm: 315+630 gram<br />240 x 200 cm: 345+685 gram<br />240 x 220 cm: 375+755 gram<br />260 x 220 cm: 410+815 gram<br /><br />-Het dekbed kan door de strakke verpakking na het uitpakken nog wat dun aanvoelen, maar wordt door de lichaamswarmte dikker bij het eerste gebruik.-<br /><br /></p> <p><strong>DOWNPASS kwaliteitslabel</strong><br />Geen oogst tijdens de rui<br />Geen levend plukken<br />Geen materiaal uit ganzenleverproductie<br />Controle van de fokomstandigheden<br />Traceerbaarheid tot het fokgebied<br />Wereldwijd toepasbaar<br />Aangekondigde en onaangekondigde inspecties&nbsp;van productiebedrijven<br />Geen parallelle productie op bedrijfsniveau<br />Kwaliteitscontrole van het vulmateriaal&nbsp;door geaccrediteerde testinstituten<br />Notari&euml;le controle<br /><br /></p> <p><strong>MITE PROTECT label<br /></strong>Alle tijken zijn gemaakt van de fijnste 100% katoenen garens, donsdicht en qua dichtheid en gewicht aangepast aan de gebruikte donsvulling.<br />Dit dekbed is voorzien van het&nbsp;Mite-Protect&nbsp;label en heeft een dusdanig dichte weving, dat huisstofmijt niet kan binnendringen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt deze producten veilig kunnen gebruiken.</p>
Dreamstar

Bescherming en ondersteuning met matrasbeschermers en hoofdkussens

Naast onze dekbedden hebben we ook een reeks matrasbeschermers en hoofdkussens ontwikkeld die zorgen voor extra comfort en bescherming. Onze matrasbeschermers houden je matras in optimale staat en verlengen de levensduur ervan, terwijl onze hoofdkussens zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende slaapvoorkeuren. Of je nu houdt van zacht en pluizig of stevig en ondersteunend, Dreamstar biedt opties die bij jou passen.

Hoogwaardige dekbedden voor elk seizoen

Onze collectie dekbedden is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen, ongeacht het seizoen. Van lichte en ademende dekbedden voor de zomer tot warme en knusse dekbedden voor de winter, Dreamstar biedt een uitgebreide selectie die zowel comfort als functionaliteit combineert. Met aandacht voor details en gebruik van hoogwaardige materialen, staan onze dekbedden garant voor een heerlijke nachtrust.