Livello Hotel Laken Perkal Wit - Egyptisch Katoen

Op voorraad

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Veilige betaalmethoden
  • Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Onze vertrouwde betaalmethodes

iDeal Mastercard VISA Bancontact Maestro
Over het product
Dit mooie Hotel laken is gemaakt van 100% Egyptisch katoen perkal. Egyptisch katoen is de beste katoensoort ter wereld. Het onderscheidt zich door lange vezels en een grote zuiverheid. Egyptisch katoen voelt zachter aan dan normaal katoen en is toch zeer sterk. Daarnaast is het koel en ademend en kan het veel vocht absorberen.100% gekamde gemerceriseerde katoen, 200 count.Extra sterk, zacht op de huid.Koel, ademend en goed absorberend.Voorzien van easy-care finish waardoor het makkelijk te strijken is.
<p>Dit mooie Hotel laken is gemaakt van 100% Egyptisch&nbsp;katoen perkal. Egyptisch katoen is de beste katoensoort ter wereld.&nbsp;Het onderscheidt zich door lange vezels en een grote zuiverheid.&nbsp;Egyptisch katoen voelt zachter aan dan normaal katoen en is toch&nbsp;zeer sterk. Daarnaast is het koel en ademend en kan het veel vocht&nbsp;absorberen.<br /><br />100% gekamde gemerceriseerde katoen, 200 count.<br />Extra sterk, zacht op de huid.<br />Koel, ademend en goed absorberend.<br />Voorzien van easy-care finish waardoor het makkelijk te strijken is.</p>
Livello

Kwaliteit en comfort, altijd

Bij Livello staat kwaliteit voorop. Onze producten worden met zorg ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van comfort en duurzaamheid. Wij geloven dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven, en daarom streven we er voortdurend naar om jou producten te bieden die aan al jouw verwachtingen voldoen.