Walra Dekbedovertrek Natural Linen Wit

Niet op voorraad

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Veilige betaalmethoden
  • Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Onze vertrouwde betaalmethodes

iDeal Mastercard VISA Bancontact Maestro
Over het product
Dekbedovertrek Natural Linen Wit van Walra heeft een prachtige natuurlijke en pure uitstraling dankzij het linnen en de helder witte kleur. De bovenzijde is gemaakt van 100% linnen, de onderzijde is gemaakt van 100% katoen perkal voor een heerlijk slaapcomfort. Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte. Het dekbedovertrek is inclusief instopstrook 240 cm lang. Bij de 2-persoons en lits-jumeaux overtrekken worden standaard twee kussenslopen bijgeleverd, bij de 1-persoons overtrekken wordt er een kussensloop bijgeleverd.

Dekbedovertrek Natural Linen Wit van Walra heeft een prachtige natuurlijke en pure uitstraling dankzij het linnen en de helder witte kleur. De bovenzijde is gemaakt van 100% linnen, de onderzijde is gemaakt van 100% katoen perkal voor een heerlijk slaapcomfort.
Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte. Het dekbedovertrek is inclusief instopstrook 240 cm lang. Bij de 2-persoons en lits-jumeaux overtrekken worden standaard twee kussenslopen bijgeleverd, bij de 1-persoons overtrekken wordt er een kussensloop bijgeleverd.