Over Linolux 

Winkel Linolux
Winkel

Onze merken 

Linolux is een multibrandstore en bestaat sinds de jaren ’80. Decennialang genieten mensen dagelijks van onze producten, van opstaan tot en met het onderstoppen. Tijdens de kostbare momenten waarin ze zich opladen, terugtrekken, inwikkelen, verwarmen of klaarmaken.  

Onze exclusieve private label collecties vallen onder de merknamen Dreamstar, Livello, Polardream en Linolux. Sinds jaar en dag hebben wij goede relaties met onze producenten en typeert ons assortiment zich door een luxe kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.   

Naast onze private labels bieden wij een groot en uitgebreid assortiment Nederlandse topmerken. De volgende merken vind je terug in ons assortiment: Beddinghouse, Beddinghouse Care, Beddinghouse Van Gogh, Beddinghouse Dutch Design, Beddingshouse Kids, Ariadne At Home Moooi, Kardol, Rivièra Maison, VT Wonen, Ambiante, Pip Studio, Oilily, Fiep, Kaat Amsterdam, Marjolein Bastin en Beddinghouse x Hanneke de Jager.

Winkel

Onze winkels

Linolux beschikt over 24 fysieke winkels in Nederland en België. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt.

De voorraad in onze winkels kan verschillen van de online voorraad. Wil je een van onze producten fysiek in de winkel bekijken? Neem dan voorafgaand contact op met de desbetreffende winkel om te kijken of het product op voorraad is.